Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Οδηγίες για ασύγχρονη εκπ/ση


Αγαπητοί γονείς,
Εύχομαι να είστε όλοι καλά στην υγεία σας! Όπως ίσως γνωρίζετε έχει αρχίσει σταδιακά η νέα μορφή διδασκαλίας, εξ αποστάσεως. Το σχολείο μας θα αξιοποιήσει, πέραν των άλλων μορφών, και μια νέα πλατφόρμα διαδικτυακής μάθησης, η οποία βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://e-me.edu.gr (Κυρίως τα παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων). Για να εισέλθουν τα παιδιά σε αυτή την πλατφόρμα, που έχει δημιουργηθεί από το Υπουργείο Παιδείας, θα πρέπει να ανοίξετε μαζί τους έναν λογαριασμό. Σας επισυνάπτω το σχετικό έγγραφο του Υπουργείου.

Σύμφωνα με αυτό, η εγγραφή γίνεται από τον κηδεμόνα κάθε μαθητή/μαθήτριας μέσω της εφαρμογής εγγραφής που βρίσκεται στη διεύθυνση https://register.sch.gr/students/

Θα πρέπει να  συμπληρώσετε τα πεδία α) όνομα παιδιού, β) επώνυμο παιδιού, γ) Ημερομηνία γεννήσεως, δ) Σχολείο, ε) Τάξη, στ) τμήμα, ζ) Αριθμός Μητρώου, η) Ονοματεπώνυμο Κηδεμόνα, θ) email Κηδεμόνα και ι) Κινητό τηλέφωνο Κηδεμόνα. Όλα τα στοιχεία υπάρχουν στον έλεγχο προόδου Α' τριμήνου που σας έχει δώσει το σχολείο. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν δεν βρίσκετε κάτι.
Μετά θα σας ζητηθεί να εισάγετε έναν κωδικό πρόσβασης. Τέλος θα πρέπει να δηλώσετε ότι συναινείτε στους όρους χρήσης της πλατφόρμας. ΠΡΟΣΟΧΗ! Όταν δημιουργηθεί ο λογαριασμός θα σας εμφανιστούν στην οθόνη τα στοιχεία του λογαριασμού (το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης). Αυτά θα πρέπει να τα εκτυπώσετε ή να τα αποθηκεύσετε ή να τα καταγράψετε σε ένα χαρτί.
Από σήμερα θα λειτουργεί το blog των Σχολείων https://12dimotikochanion.blogspot.com/

, όπου θα ανακοινώνονται διάφορες πληροφορίες.


Καλή συνέχεια!

Οι Διευθυντές



1 σχόλιο:

  1. Γεια σας αγαπημένα μου μαθητούδια! Πως τα περνάτε; Μου λείπετε πολύ! Μη μου στεναχωριέστε όμως, ο καιρός θα περάσει πολύ γρήγορα και θα είμαστε ξανά μαζί, να τρέχουμε να παίζουμε και να γελάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή